۲۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۰:۴۸

زمانی به مهر خبر داد:

وقوع 9 مورد آتش سوزی طی دو ماه گذشته در مراتع شاهرود

وقوع 9 مورد آتش سوزی طی دو ماه گذشته در مراتع شاهرود

شاهرود-خبرگزاری مهر: رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود از وقوع 9 مورد آتش سوزی در دو ماهه اخیر در مراتع این شهرستان خبر داد.

مجید زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به وقوع 9 مورد آتش سوزی در دو ماهه اخیر در مراتع شهرستان شاهرود، افزود: بر اثر این آتش سوزی ها، شش هکتار از مراتع طعمه حریق شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه به علت حضور به موقع و تلاش بسیار خوب ماموران حفاظتی منابع طبیعی و همچنین همکاری نیروهای مردمی خسارت وارده به این عرصه ها ناچیز بوده و آتش سوزیها در ساعات اولیه به طور کامل مهار و اطفای شدند.

زمانی وقوع آتش سوزی را از جمله تهدیدات و عوامل تخریب منابع طبیعی دانست و گفت: شرایط مساعد آب و هوایی و رویشی و ایجاد پوشش گیاهی مناسب در عرصه های طبیعی در سالجاری و استمرار هوای گرم و خشک در دو ماهه اخیر موجب شده است که استعداد آتش سوزی منطقه افزایش یابد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود خاطرنشان کرد: وسعت زیاد گستره منابع طبیعی شهرستان شاهرود کار حفاظت از این عرصه ها را  بسیار دشوار کرده است.

زمانی اظهار داشت: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود به منظور پیشگیری و اطفاء حریق و همچنین کاهش  عواقب سوء آتش سوزی در این عرصه ها اقدام به تامین وسایل اطفای حریق و ارتقای سطح آگاهی و دانش مردم بخصوص بهره برداران مراتع و جنگلها کرده است است.

وی گفت: از آنجایی که یکی از مهمترین علل آتش سوزی، روشن کردن آتش و خاموش نکردن کامل آن است به همه گردشگران و بهره برداران و هموطنان عزیز توصیه می شود برای استفاده بهینه از این منابع ارزشمند در هنگام حضور در عرصه های مرتعی و جنگلی نکات ایمنی لازم را رعایت نمایند و بدانند که یک دانه کبریت یا ته سیگار خاموش نشده می تواند هزاران درخت ارزشمند و بوته های مرتعی را در آتش سوزانده و نابود سازد.
 
زمانی در پایان از دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هر گونه آتش سوزی در عرصه های طبیعی بلافاصله نسبت به اطفای آن اقدام و سپس موضوع را از طریق شماره تلفن 24-02732222023و تلفن گویای 09696 به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود اطلاع دهند.
کد مطلب 1698857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha